Назад

Самолепливи ленти

Самолепливи ленти на полипропиленска, ПВЦ и хартиена основа, за употреба при пакување и маскинг, како и за специфични технички потреби. Во стандардни и нестандардни димензии по потреба на клиентот.
Транспарентни, бели и кафеави

Печатени со три бои

Маскинг