Производи

Флексибилна амбалажа

Решенија за флексибилни амбалажи на различни типови, форми и големини на продукти.

Самолепливи етикети

Од стандардни непечатени етикети за логистика до повеќе бојни печатени етикети за производи од висока класа.

Самолепливи ленти

Самолепливи ленти на полипропиленска, ПВЦ и хартиена основа, за употреба при пакување и маскинг, како и за специфични технички потреби.

Хартиени ролни

Термални хартиени ролни во стандардни димензии и печатење со нестандарден дизајн на истите по потреба.

Дигитални ваги

Застапник и дистрибутер на дигитални ваги и различни видови машини за обработка на месо.