Назад

Хартиени ролни

Термални хартиени ролни во стандардни димензии и печатење со нестандарден дизајн на истите по потреба.
Паркинг

Хартиени ролни од стандардни димензии, до димензии по потреба.

Банкомати

Термални хартиени ролни за сметки и евиденција на банкоматите.

Медицински

Термални хартиени ролни за медицинска употреба и во услови на болници, приватни клиники и операции.

Фискални каси

Термални хартиени ролни за сите стандардни фискални каси.