Назад

Храна

Флексибилна амбалажа за различни видови на храна.
Кондиторија

Кеси, обвивки и пакетчиња за кондиторија.

Суви намирници

Амбалажа за кафе, чај, брашно, шеќер, суви тестенини, овес, трици, ориз и други суви намирници за продажба на мало.

Грицки

Амбалажа за здрави грицки, крекери, бисквити, колачиња и јаткасти плодови.

Житарици

Амбалажа за житарици готови за јадење, житни снегулки, мусли и житни плочки.

Пекари

Амбалажа за пекарски оддели во маркети и пекари. Опции за векни и сечени лебови, колачиња, грицки и други пекарски производи.

Месо

Решенија за амбалажа за месо и месни производи.

Вакуумирана храна

Вакуум амбалажа за различни видови на храна.

Замрзната храна

Амбалажа за сладолед, замрзнато овошје и зеленчук, замрзнато месо, замрзнато тесто.

Свежо овошје и зеленчук

Решенија за амбалажа за јаболки, банани, цитрус, тропски и други овошја кои се продаваат на мало.

Храна за домашни миленици

Амбалажа за сува храна за миленици, грицки и десерти.