Назад

Домаќинство

Флексибилна амбалажа за производи кои се употребуваат во и околу домот.
Градина и надвор

Амбалажа за продукти за градина и надвор од домот; како ѓубрива, семиња и други.

Хартиени Производи

Амбалажа за хартиени производи кои се користат во домаќинство, како тоалетна хартија, хартиени крпи, салфети, влажни марамчиња и други.

Средства за чистење, таблети и прашоци

Амбалажа за примероци и продажба на мало на детергенти, средства за чистење и пред перење.